AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandık kaldırmak

Kahve falında sandık kaldırmak

Kahve falında sandık kaldırmak işveren koltuğunda oturacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında sandık kaldırmak gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında sandık kaldırmak özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sandığını görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında demir sandık görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, hacetinizin giderilmesine delalet etmektedir.

Kahve falında sandık açmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sandık bulmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına tabir olunur.

Kahve falında altın sandık görmek fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine rivayet eder.

Kahve falında sandığı görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahit sandığını görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir