AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehadet parmağını kaldırmak

Kahve falında şehadet parmağını kaldırmak

Kahve falında şehadet parmağını kaldırmak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, asık yüzlerin güleceğine, hayallerine ulaşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye alamet etmektedir.

Kahve falında şehadet parmağını kaldırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapacağınız ziyaretler gelecekle ilgili planlarınız üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında şehadet parmağını kaldırmak kişinin sıkıntıların artacağına, kalabalık günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında şehadet parmağının kesildiğini görmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmek ve şehadet getirmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında korkudan şehadet getirmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüp şehadet getirmek yeni başlangıçların yapılacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölmeden önce şehadet getirmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine işarettir.

Kahve falında korkarak şehadet getirmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında şehadet şerbeti içmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir