AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini ıslak görmek

Kahve falında ellerini ıslak görmek

Kahve falında ellerini ıslak görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, biraz dinleneceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerini ıslak gördüyseniz:

  • Gereken harcamalar karşısındaki ilk andaki endişenizden çabuk kurtulacaksınız.

Kahve falında ellerini ıslak görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında elini ıslak görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak el görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalettir.

Kahve falında ıslak perde görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak mendil görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak halı görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ıslaklık hissetmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında birini ıslak görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir