AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak el görmek

Kahve falında ıslak el görmek

Kahve falında ıslak el görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak el gördüyseniz:

  • Beklenmedik değişiklikler duygusal tartışmalara neden olabilir.

Kahve falında elini ıslak görmek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işarettir.

Kahve falında ıslak el görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine delalettir.

Kahve falında ellerini ıslak görmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında ıslak bir şey görmek planlarının bozulacağına, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalettir.

Kahve falında birinin saçını ıslak görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak terlik giymek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerleri ıslak görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak kıyafet giymek sırtının yere gelmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir