AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak perde görmek

Kahve falında ıslak perde görmek

Kahve falında ıslak perde görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, gelirinin garanti olacağına, rahat bir hayata sahip olmaya, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak perde gördüyseniz:

  • Özel konularda sırlarınızı çok güvendiğiniz dostlarınız dışında kimselere açmayın.

Kahve falında ıslak perde görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak mendil görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına işarettir.

Kahve falında ıslak saç kurutmak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak kuran görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında ıslak kağıt para bulmak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak bir yere oturmak yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak olduğunu görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, hayırla yad etmeye inanılır.

Kahve falında ıslak terlik görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir