AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak mendil görmek

Kahve falında ıslak mendil görmek

Kahve falında ıslak mendil görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak mendil gördüyseniz:

  • Olumsuz planlar içinde olmanız mümkündür.

Kahve falında beyaz ıslak mendil görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak mendil almak mal ve mülk sahibi olacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında ıslak mendil vermek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak mendil görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz mendil yıkamak başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında mendile burnunu silmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında mendil hediye almak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında mendille oynamak bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir