AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerin yıkamak

Kahve falında ellerin yıkamak

Kahve falında ellerin yıkamak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, güzelleşeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerin yıkamak gördüyseniz:

  • Belli başlı girişimleriniz yaratıcı olmanız durumunda daha sağlıklı ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında karla el yıkamak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eli yıkamak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında elindeki kınayı yıkamak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmede elini yıkamak özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sabunla ellerini yıkadığını görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında elini toprakla yıkamak bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derede el yıkamak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmede elleri yıkamak rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir