AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli yıkamak

Kahve falında eli yıkamak

Kahve falında eli yıkamak riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, üzüntülü bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eli yıkamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere zor gelen problemler size göre cazip gelebilir.

Kahve falında çeşmede elini yıkamak heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında sabunla ellerini yıkadığını görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu suda el yıkamak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında banyoda el yıkamak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerini yıkamak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derede el yıkamak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında ellerini kanla yıkamak hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında muslukta elini yıkamak uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir