AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede el yıkamak

Kahve falında derede el yıkamak

Kahve falında derede el yıkamak rızkın artacağına, gıybet edeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, anne ve baba duası alınacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza rivayet eder.

Kahve falında derede el yıkamak gördüyseniz:

  • Her konuda biraz çekimser davranmanız faydalı olabilir.

Kahve falında derede el yıkamak tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, bereket ve zenginlik olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derede elini yıkamak sahip olduklarının da çoğalacağına, bereket ve huzur getireceğine rivayet eder.

Kahve falında derede kilim yıkamak çok önemli başarılar elde edileceğine, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında derede elbise yıkamak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derede halı yıkamak dua alacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında derede ayaklarını yıkamak elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında derede bebek yıkamak aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında derede yün yıkamak mal ve para kazanılacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir