AnaSayfa / Genel / Kahve falında elindeki kınayı yıkamak

Kahve falında elindeki kınayı yıkamak

Kahve falında elindeki kınayı yıkamak çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, lüks şekilde yaşayacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, planlarının işe yarayacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına yorulur.

Kahve falında elindeki kınayı yıkamak gördüyseniz:

  • Maddi konularda sezgileriniz artıyor.

Kahve falında elindeki kınayı yıkamak bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına delalet eder.

Kahve falında saçındaki kınayı yıkamak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına yorulur.

Kahve falında kına yıkamak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kınayı yıkamak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, dertlerinin şifasını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin elinde kına görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki eline kına yakmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işarettir.

Kahve falında elleri kınalı olmak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin elinde kına görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, hakkını alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir