AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın zincir koptuğunu görmek

Kahve falında altın zincir koptuğunu görmek

Kahve falında altın zincir koptuğunu görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, şansının açık olacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın zincir koptuğunu gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna etmeniz veya onay almanız gereken bir kişi varsa cesur davranmanız gerekebilir.

Kahve falında altın zincir koptuğunu görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın zincir kolye görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın zincirli kolye görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine delalet eder.

Kahve falında altın zincirin koptuğunu görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine işarettir.

Kahve falında altın zincir almak başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna altın zincir takmak verilen bütün emeklerin heba olacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın zincir bulmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına delalettir.

Kahve falında boynuna altın zincir takmak uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir