AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı zinciri görmek

Kahve falında kapı zinciri görmek

Kahve falında kapı zinciri görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, çok büyük zararlar edeceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, onlardan fayda göreceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine inanılır.

Kahve falında kapı zinciri gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında olmak size keyif verecek.

Kahve falında kapıda zincir görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, zamandan da kar edeceğine işaret eder.

Kahve falında kapı zinciri görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zincirli kapı görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında ağzından zincir çıkarmak boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bisiklet zinciri görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza işarettir.

Kahve falında başkasının boynunda altın zincir görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zincirle birini dövmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zincirle dövülmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, çok hayırlı günler görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir