AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın zincir almak

Kahve falında altın zincir almak

Kahve falında altın zincir almak bol nimete kavuşacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın zincir almak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan insanlara karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Kahve falında altın kolye zinciri görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koluna altın zincir takmak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın zincir kaybetmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında boynunda altın zincir görmek rızkın da ömür boyu süreceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında boğazında altın zincir görmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın zincir koptuğunu görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine tabir olunur.

Kahve falında altın zinciri görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kopmuş altın zincir görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir