AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipin üstünde yürümek

Kahve falında ipin üstünde yürümek

Kahve falında ipin üstünde yürümek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, aile hayatında sevinileceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ipin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Bazı konularda daha fazla tecrübe kazanabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ipin üstünde yürümek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, para kazanmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında ip üstünde yürümek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ip üstünde durmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ipte yürümek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ip köprüde yürümek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayın üstünde yürümek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında diz üstünde yürümek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın üstünde yürümek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir