AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehrin üstünde yürümek

Kahve falında nehrin üstünde yürümek

Kahve falında nehrin üstünde yürümek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nehrin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiyle uzlaşabileceğiniz bir açı yakalamaya bakmalısınız.

Kahve falında nehrin üstünde yürümek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehrin üstünden geçmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında nehrin içinde yürümek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çoruh nehrini görmek huzurunun eski haline döneceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sütlü nescafe içmek ticarete adım atacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında münker nekiri görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nehrin ters aktığını görmek çok büyük yenilikler yapacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında necmettin erbakanı görmek geçiminin kolaylaşacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir