AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri üstünde koşmak

Kahve falında elleri üstünde koşmak

Kahve falında elleri üstünde koşmak çok hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalettir.

Kahve falında elleri üstünde koşmak gördüyseniz:

  • Bir değişiklik size iyi gelebilir.

Kahve falında elleri üstünde koşmak karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına işaret eder.

Kahve falında karın üstünde koşmak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında su üstünde koşmak işini büyüteceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında toprak üstünde koşmak hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde koşmak geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında buz üstünde koşmak çok büyük bir rahata ereceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına alamet eder.

Kahve falında atın üstünde koşmak iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dört ayak üstünde koşmak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sevdiğini söyleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir