AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın üstünde koşmak

Kahve falında atın üstünde koşmak

Kahve falında atın üstünde koşmak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, gözyaşının dineceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, markasını duyuracağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalet eder.

Kahve falında atın üstünde koşmak gördüyseniz:

  • Konularınızda son derece büyük bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip; onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında atın üstünde koşmak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında buz üstünde koşmak parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında denizin üstünde koşmak iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına işarettir.

Kahve falında karın üstünde koşmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, sırtının yere gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında su üstünde koşmak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elleri üstünde koşmak hataların telafi edileceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dört ayak üstünde koşmak çok büyük atılımlar yapacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak üstünde koşmak dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir