AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak üstünde koşmak

Kahve falında toprak üstünde koşmak

Kahve falında toprak üstünde koşmak iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, sermaye elde edeceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında toprak üstünde koşmak gördüyseniz:

  • Belli başlı hedeflerinize ulaşmak ya da bazı sonuçlar elde etmek için alacağınız pozisyon ya da girişimleriniz istenilen sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında toprak üstünde koşmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atın üstünde koşmak çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında karın üstünde koşmak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dört ayak üstünde koşmak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında buz üstünde koşmak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında su üstünde koşmak tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına inanılır.

Kahve falında denizin üstünde koşmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında elleri üstünde koşmak el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir