AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünde koşmak

Kahve falında denizin üstünde koşmak

Kahve falında denizin üstünde koşmak kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, haneye dertlerin gireceğine , aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına yorulur.

Kahve falında denizin üstünde koşmak gördüyseniz:

  • Belli konuşma ya da tartışmalar çözüm yolları bulunmasını sağlayabilir.

Kahve falında denizin üstünde koşmak zor bir dönem geçirileceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında buz üstünde koşmak verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında toprak üstünde koşmak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, canlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elleri üstünde koşmak hastalıktan şifa bulmaya, yeni bir sosyal çevreye gireceğine işaret eder.

Kahve falında su üstünde koşmak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına delalet eder.

Kahve falında dört ayak üstünde koşmak sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, hayırlı bir evlat olacağına rivayet eder.

Kahve falında atın üstünde koşmak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine delalettir.

Kahve falında karın üstünde koşmak manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir