AnaSayfa / Genel / Kahve falında su üstünde koşmak

Kahve falında su üstünde koşmak

Kahve falında su üstünde koşmak sadece kendisini düşüneceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, net bir bakış açısı kazanacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında su üstünde koşmak gördüyseniz:

  • Şimdi, yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir veya hayatınıza biraz heyecan getirebilir.

Kahve falında su üstünde koşmak bol muhabbette kalacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına inanılır.

Kahve falında dört ayak üstünde koşmak zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında atın üstünde koşmak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elleri üstünde koşmak atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde koşmak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında karın üstünde koşmak etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına alamet etmektedir.

Kahve falında buz üstünde koşmak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine delalettir.

Kahve falında toprak üstünde koşmak düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir