AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört ayak üstünde koşmak

Kahve falında dört ayak üstünde koşmak

Kahve falında dört ayak üstünde koşmak yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, borçların hafifleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dört ayak üstünde koşmak gördüyseniz:

  • Kendilerine ufak bir istek gibi görünen bazı kişilerin taleplerini can sıkıcı bulabilirsiniz.

Kahve falında dört ayak üstünde koşmak yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında toprak üstünde koşmak borçların sonlandırılacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında karın üstünde koşmak sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atın üstünde koşmak çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında elleri üstünde koşmak kötü kimselerle karşılaşamayacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buz üstünde koşmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında denizin üstünde koşmak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, planlı ve programlı davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su üstünde koşmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir