AnaSayfa / Genel / Kahve falında nasır koparmak

Kahve falında nasır koparmak

Kahve falında nasır koparmak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nasır koparmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar müdahale etmek için can atsanız da, bırakın, işler sizin katkınız kayıtlara geçmeden, kendi hızında ortaya çıksın.

Kahve falında ayağında nasır çıktığını görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet eder.

Kahve falında nasır sökmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ayakta nasır görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nasır çıktığını görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nasır kesmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine alamet eder.

Kahve falında nasırlı el tutmak kazançların artacağına, yüksek moralli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nasır temizlemek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağın altında nasır görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir