AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde nasır görmek

Kahve falında elde nasır görmek

Kahve falında elde nasır görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, başa iş açacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında elde nasır gördüyseniz:

  • Bazı kişiler söylenenleri veya söz verilen şeyleri tamamen unutmuşçasına hareket edebilirler.

Kahve falında elde nasır görmek gönlünün rahata ereceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi delalet eder.

Kahve falında nasır kesmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nasır çıktığını görmek tatsız durumların yaşanacağına, hayatının iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında nasır aldırmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nasır çıkarmak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaktan nasır koparmak yaşadığı zorlukların biteceğine, başarıya ulaşacağına delalettir.

Kahve falında ayak altında nasır görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakta nasır görmek okuyacağına ve bilgileneceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir