AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak nasırı görmek

Kahve falında ayak nasırı görmek

Kahve falında ayak nasırı görmek yeni bir yol çizileceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, daha rahat bir nefes alacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak nasırı gördüyseniz:

  • Sorunlarınızı çevrenizde güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşırsanız kendinizi daha rahat hissedersiniz.

Kahve falında ayak nasırı görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nasırlı ayak görmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında ayağında nasır çıktığını görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak nasırı temizlemek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine alamet eder.

Kahve falında ayağının altında nasır görmek bekârlığına da veda edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında ayağın altında nasır görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına yorulur.

Kahve falında ayak altında nasır görmek işlerinin bollaşacağına, ancak yılmayacağına yorulur.

Kahve falında nasır çıkarmak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir