AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin küçüklüğünü görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin küçüklüğünü görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin küçüklüğünü görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin küçüklüğünü gördüyseniz:

  • Pazarlık yapılması ya da uzlaşılması gereken konularda ısrarcı davranma riskiniz var, zarafeti elden bırakmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında sevdiğin kişinin küçüklüğünü görmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kişiyi küçük görmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulur.

Kahve falında bir kişinin küçüklüğünü görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, markasını duyuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük kuzu sevmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına yorulur.

Kahve falında küçük bebek sevmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, borcunu ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında küçük erkek çocuğu sevmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük köpek sevmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, kişinin bundan zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük çocuğu sevmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir