AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri kına görmek

Kahve falında elleri kına görmek

Kahve falında elleri kına görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında elleri kına gördüyseniz:

  • İş hayatınıza dikkat edin.

Kahve falında elleri kınalı kadın görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının eline kına yakmak ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elin kınalı olduğunu görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, zenginlik sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında iki ele kına yakmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında ellerine kına yakılmış görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağ eline kına yakmak hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine işarettir.

Kahve falında ölünün eline kına yakmak tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında kendi eline kına görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir