AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerine kına yakılmış görmek

Kahve falında ellerine kına yakılmış görmek

Kahve falında ellerine kına yakılmış görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, hastaysa şifa bulacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ellerine kına yakılmış gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili düzenlemeler veya gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında ellerine kına yakılmış görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi eline kına yakıldığını görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının eline kına yakıldığını görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına alamet eder.

Kahve falında ele kına yakılmak toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, evlerindeki huzurun artacağına delalet eder.

Kahve falında elinde kına yakılmış görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kına yakılmış el görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eline kına yakılmış görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin eline kına yakıldığını görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir