AnaSayfa / Genel / Kahve falında elin kınalı olduğunu görmek

Kahve falında elin kınalı olduğunu görmek

Kahve falında elin kınalı olduğunu görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, parasının azalacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elin kınalı olduğunu gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce, istediğiniz tüm bilgiyi elde ettiğinizden emin olmalısınız.

Kahve falında sağ eline kına yakmak kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında eline kına yaktığını görmek başka işler deneyeceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi eline kına görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin eline kına yakıldığını görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, onurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında erkeğin elinde kına görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, aksiliklerin baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kendi eline kına yakıldığını görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ elini kınalı görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, her daim temkinli olacağına yorulur.

Kahve falında elleri ayakları kınalı görmek eskileri yâd edeceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir