AnaSayfa / Genel / Kahve falında baklava hamuru açmak

Kahve falında baklava hamuru açmak

Kahve falında baklava hamuru açmak sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baklava hamuru açmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun canınızı sıkmış olan bir durumun intikamını alma fırsatıyla karşılaşacaksınız.

Kahve falında baklava hamuru açmak esenliğe kavuşacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında baklava açmak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına delalettir.

Kahve falında ekmek hamuru açmak üzüleceğine ve kırılacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur açmak börek yapmak kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına işarettir.

Kahve falında evde hamur açmak çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur açmak ve yemek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elle hamur açmak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında elde hamur açmak aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir