AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur açmak ve pişirmek

Kahve falında hamur açmak ve pişirmek

Kahve falında hamur açmak ve pişirmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına işarettir.

Kahve falında hamur açmak ve pişirmek gördüyseniz:

  • Öyleyse bunu kullanın.

Kahve falında hamur açmak ve pişirmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş biriyle hamur açmak özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek hamuru açmak evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında hamuru açmak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mantı hamuru açmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında evde hamur açmak gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında baklava hamuru açmak yeni bir ilişki yaşanacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı hamuru açmak dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir