AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle hamur açmak

Kahve falında ölmüş biriyle hamur açmak

Kahve falında ölmüş biriyle hamur açmak umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, hasta ve üzgün olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle hamur açmak gördüyseniz:

  • Hazırlıklı olmanız durumunda yaşananların planlarınızı bozmasını engelleyebilirsiniz.

Kahve falında eliyle hamur açmak tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mantı hamuru açmak hakkında iyi yorumlar yapılacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında börek hamuru açmak uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulur.

Kahve falında hamurdan yufka açmak ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında yağlı hamur açmak üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına rivayet eder.

Kahve falında evde hamur açmak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, rahatlığa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında böreklik hamur açmak böyle işlere kalkışacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine rivayet eder.

Kahve falında hamuru açmak yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, parasının ve canın güvende olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir