AnaSayfa / Genel / Kahve falında eliyle toprak kazmak

Kahve falında eliyle toprak kazmak

Kahve falında eliyle toprak kazmak hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eliyle toprak kazmak gördüyseniz:

  • İşte o zaman hata yapma oranını azaltacaksınız.

Kahve falında eliyle toprak kazmak başarılarının eksilmeyeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine inanılır.

Kahve falında eliyle mezar kazmak aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eliyle diş çekmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişini eliyle çıkarmak mutlu bir evliliğe, küslerin barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eliyle hamur açmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında eliyle su içmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, verilen kararların geri çekileceğine delalet eder.

Kahve falında dişlerini kendi eliyle çıkarmak kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında eliyle cam kırmak kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir