AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi eliyle diş çıkarmak

Kahve falında kendi eliyle diş çıkarmak

Kahve falında kendi eliyle diş çıkarmak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında kendi eliyle diş çıkarmak gördüyseniz:

  • Hemen istediğiniz neticeyi alamazsanız, yaklaşımınızı duruma göre düzeltmelisiniz.

Kahve falında dişlerini kendi eliyle çıkarmak yeni insanlarla tanışacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi eliyle diş çıkarmak kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eliyle diş çıkarmak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine delalet eder.

Kahve falında eliyle dişini çıkarmak yaşama olan inancını tazeleyeceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında dişini eliyle çıkarmak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine işaret eder.

Kahve falında dişi eliyle çıkarmak daha kötü günler yaşayacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eliyle diş çekmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir