AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine eliyle yemek yedirmek

Kahve falında birine eliyle yemek yedirmek

Kahve falında birine eliyle yemek yedirmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, iyi konumlara geleceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birine eliyle yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kadar sevildiğinize inanmıyorsunuz.

Kahve falında eliyle yemek yedirmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında birine eliyle yemek yedirmek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında eliyle yüzünü kapatmak onlara doyasıya sarılacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına işarettir.

Kahve falında eliyle balık yakalamak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında dişi eliyle çıkarmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında eliyle büyük balık tutmak eşi ile problemler yaşayacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında eliyle cam kırmak itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine inanılır.

Kahve falında dişlerini kendi eliyle çıkarmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, işlerinin hemen hallolacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir