AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini eliyle çekmek

Kahve falında dişlerini eliyle çekmek

Kahve falında dişlerini eliyle çekmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında dişlerini eliyle çekmek gördüyseniz:

  • Bazı olayların çözülmesini ta da işlerin halledilmesini istiyorsanız, tartışmak veya iğneleyici laflar kullanmak yerine, daha yapıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında dişlerini eliyle çekmek dini inançların güçleneceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında eliyle diş çekmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında dişini eliyle çekmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi eliyle dişini çekmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi eliyle diş çıkarmak amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, işlerin aksayacağına işarettir.

Kahve falında eliyle diş çıkarmak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine inanılır.

Kahve falında dişlerini kendi eliyle çıkarmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında eliyle yılan öldürmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir