AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini eliyle çekmek

Kahve falında dişini eliyle çekmek

Kahve falında dişini eliyle çekmek daha fazla kazanç elde edeceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına işarettir.

Kahve falında dişini eliyle çekmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdık veya partnerleriniz üzerinde dahi etki bırakabilirsiniz.

Kahve falında kendi eliyle dişini çekmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında dişini eliyle çekmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eliyle diş çekmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişlerini eliyle çekmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eliyle dişini çıkarmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında dişini eliyle çıkarmak düşmanlarını kaybetmeye, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişi eliyle çıkarmak hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, azalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir