AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin elini öptüğünü görmek

Kahve falında annenin elini öptüğünü görmek

Kahve falında annenin elini öptüğünü görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına, inancının eksileceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, bolluk ve bereketin artacağına işaret eder.

Kahve falında annenin elini öptüğünü gördüyseniz:

  • Seyahatler veya kısa yolculuklar sizi yeni bir yöne yönlendirebilir.

Kahve falında ölmüş annesinin elini tutmak yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesinin elini öpmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin elinde yılan görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın elini öpmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin elini tutmak büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında annenin ellerini görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işarettir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir