AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin elinde yılan görmek

Kahve falında annenin elinde yılan görmek

Kahve falında annenin elinde yılan görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin elinde yılan gördüyseniz:

  • Başkaları hakkında bildiklerinizi paylaşmanız durumunda imajınıza zarar verebilirsiniz.

Kahve falında annenin elinde yılan görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, kötü günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında anne ve yılan görmek kazancın artacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin yılan öldürdüğünü görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesini yılan soktuğunu görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yeni duygular tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annemin elinde bebek görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne eli görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Kahve falında anne eli tutmak endişe ettiği işlerin son bulacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisinin annesinin elini öpmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir