AnaSayfa / Genel / Kahve falında çenesi tutulmak

Kahve falında çenesi tutulmak

Kahve falında çenesi tutulmak zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, deşarj olacağına inanılır.

Kahve falında çenesi tutulmak gördüyseniz:

  • Bazı planlar veya düzenlemeler sıralı şekilde sizin ilginizi bekliyor olabilir.

Kahve falında çenesinin tutulduğunu görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına inanılır.

Kahve falında çenesi tutulmak gönlünce bir yaşam süreceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alt çene dişi görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında oruç tutulduğunu görmek fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çene öpmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çeneyi sıkmak kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dili tutulmak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına inanılır.

Kahve falında evde esir tutulmak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir