AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin öpüldüğünü görmek

Kahve falında elinin öpüldüğünü görmek

Kahve falında elinin öpüldüğünü görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, borçların artacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında elinin öpüldüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarından taleplerde bulunmanız ilerlemek istediğiniz alanlarda önünüzü kesebilir.

Kahve falında eşinin elini tuttuğunu görmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinle kendi dişini çekmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının elinde yılan görmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında ölü eli öpmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında sıcak bir eli tutmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el tırnaklarını uzun görmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına delalettir.

Kahve falında elinin morardığını görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin elinde silah görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, bir yere taşınmaya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir