AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinle kendi dişini çekmek

Kahve falında elinle kendi dişini çekmek

Kahve falında elinle kendi dişini çekmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, sorunsuz geçeceğine, sorunların son bulacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında elinle kendi dişini çekmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda sular ısınabilir.

Kahve falında elinle kendi dişini çekmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına inanılır.

Kahve falında dişi elle çekmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının dişini çekmek işlerinin çok iyi olacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında dişi çekmek makamının sarsılmayacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kendinin dişini çekmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine alamet eder.

Kahve falında azı dişi çekmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına delalet eder.

Kahve falında kendi çürük dişini çekmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında çürük azı dişi çekmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir