AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak bir eli tutmak

Kahve falında sıcak bir eli tutmak

Kahve falında sıcak bir eli tutmak hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak bir eli tutmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da zik zaklı durumlarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında sıcak bir eli tutmak hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak el tutmak hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak bir el tutmak birçok firmadan iş teklifi geleceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak suyla el yıkamak kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında eline sıcak su döküldüğünü görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine alamet eder.

Kahve falında sıcak el görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercini elinde tutmak sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında bayanın elini tutmak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir