AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın derisini soymak

Kahve falında yılanın derisini soymak

Kahve falında yılanın derisini soymak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, işlerinin kötüleşeceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın derisini soymak gördüyseniz:

  • İletişimde net olunmaması durumunda, yapılacak işler birbirine girebilir veya karşıt fikirli kişilerle karşılaşılabilir.

Kahve falında yılanın derisini soymak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına delalet eder.

Kahve falında yılan derisi soymak kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine yorulur.

Kahve falında yılan derisini soymak kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında derisini soymak her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak derisi soymak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine yorulur.

Kahve falında farenin derisini soymak tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında yüz derisini soymak çok hayırlı işlere imza atacağına, layık olduklarına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elin derisini soymak aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir