AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabunla yüzünü yıkamak

Kahve falında sabunla yüzünü yıkamak

Kahve falında sabunla yüzünü yıkamak büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sabunla yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Yüklü miktarda bir paraya kavuşabilir ya da paraya bağlı önemli bir işinizi halledebilirsiniz.

Kahve falında sabunla yüzü yıkamak işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkamak değer göreceğine, de rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sabunla yüz yıkamak işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, kazancını artıracağına işarettir.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kötü haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sabunla yüzünü yıkamak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına delalettir.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak hayal kırıklığına düşeceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yüzü sabunla yıkamak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkadığını görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir