AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnına yumruk yemek

Kahve falında karnına yumruk yemek

Kahve falında karnına yumruk yemek kişinin kazancının artacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, çok kötü hissedileceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnına yumruk yemek gördüyseniz:

  • Bir gece gideceğiniz bir yerde karşıt cinsten birisi tepenizi attıracak, çekinmeden haddini bildirin.

Kahve falında karnına yumruk yemek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında yüze yumruk yemek borçlarını ödemekte zorlanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafaya yumruk yemek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında burnuna yumruk yemek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buruna yumruk yemek hatadan dolayı zarar edeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden yumruk yemek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına yorulur.

Kahve falında babadan yumruk yemek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşından yumruk yemek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir