AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına yumruk atmak

Kahve falında arkadaşına yumruk atmak

Kahve falında arkadaşına yumruk atmak çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına yumruk atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize haksızlık yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşına yumruk atmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine yorulur.

Kahve falında kadına yumruk atmak yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında anneye yumruk atmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kafaya yumruk atmak problemleri teker teker çözeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvara yumruk atmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yumruk atmak zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnuna yumruk atmak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına alamet eder.

Kahve falında masaya yumruk atmak hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir