AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yaraladığını görmek

Kahve falında birini yaraladığını görmek

Kahve falında birini yaraladığını görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, refahının ve varlığının artacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birini yaraladığını gördüyseniz:

  • Ağır ilerleyen bir ilişkinizde sizin ya da karşı tarafın egoizmi yüzünden geçici bir dargınlık yaşanması olasıdır.

Kahve falında silahla insan yaralamak malının da hiç olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine işaret eder.

Kahve falında tabancayla birini yaralamak kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına tabir olunur.

Kahve falında kılıçla birini yaralamak büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında bebek yaralamak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini çatalla yaralamak onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini ayağından yaralamak çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurt yaralamak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında istemeden birini yaralamak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir