AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını yaralamak

Kahve falında arkadaşını yaralamak

Kahve falında arkadaşını yaralamak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, haberler alacağına, alım gücünü yitireceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını yaralamak gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi seçimi yapabilmek için bekleyip ortaya neler çıktığını görmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşını yaralamak iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında tabancayla adam yaralamak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine inanılır.

Kahve falında silahla birini yaralamak zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine delalettir.

Kahve falında kılıçla birini yaralamak yüzünün hep güleceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini çatalla yaralamak çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında silahla adam yaralamak şansın açılacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini yaralamak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine yorulur.

Kahve falında kadın yaralamak nazar eden insanların haddini bildireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir