AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakla yüz yıkamak

Kahve falında toprakla yüz yıkamak

Kahve falında toprakla yüz yıkamak büyük ve güzel işler yapacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında toprakla yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmek fırsatların kaçması ya da yanlışlara davetiye çıkarılması anlamına gelebilir.

Kahve falında toprakla yüz yıkamak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü toprakla yıkamak işlerin ve kazancın bir anda artacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak yıkamak elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında elini toprakla yıkamak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüze toprak atmak yolculuğa çıkmaya, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzüne toprak atmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün yüzüne toprak atmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına yorulur.

Kahve falında yüzüne toprak sürmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir