AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü toprakla yıkamak

Kahve falında yüzünü toprakla yıkamak

Kahve falında yüzünü toprakla yıkamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünü toprakla yıkamak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında toprakla yüz yıkamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünü toprakla yıkamak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, borçlarının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprak yıkamak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında elini toprakla yıkamak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, çok zor günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yüze toprak görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yüze toprak atmak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet eder.

Kahve falında birinin yüzüne toprak atmak uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün yüzüne toprak atmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir